fbpx

Binnenspeeltuin Delft

Op zoek naar een onvergetelijk dagje uit in Delft? Bounce Valley is dé bestemming voor avontuur en plezier voor jong en oud. Ontdek waarom Bounce Valley het ultieme uitje is voor vrienden en families, en waarom onze binnenspeeltuin in Delft een must-visit is.

Unieke beleving

Bounce Valley Delft biedt een unieke en opwindende ervaring voor iedereen die op zoek is naar avontuur en plezier. Onze binnenspeeltuin is ontworpen om kinderen en volwassenen een veilige, maar spannende omgeving te bieden om te spelen, te springen en te verkennen. Met kleurrijke luchtkussens, uitdagende obstakels en speelse attracties is er altijd iets nieuws te ontdekken bij Bounce Valley Delft.

Vier je verjaardag in dé binnenspeeltuin van Delft!

Wil je jouw verjaardag vieren op een unieke manier? Bij Bounce Valley Delft kunnen kinderen een te gekke Birthday Party vieren! Onze speciale arrangementen zorgen ervoor dat jouw speciale dag onvergetelijk wordt. Van uitdagende activiteiten tot een bruisende sfeer, jouw verjaardag bij Bounce Valley Delft wordt een feest om nooit te vergeten.

Trampoline springen zonder trampolines

Bij Bounce Valley Delft draait alles om bouncen! Springen, stuiteren en plezier maken op onze luchtkussens is een unieke ervaring. Geen saaie trampolines, maar kleurrijke en gigantische luchtkussens die een veilige omgeving bieden voor urenlang speelplezier.

Binnenspeeltuin Delft

Plan je bezoek bij dé binnenspeeltuin Delft

Of je nu een dagje uit plant met vrienden of een uniek kinderfeest organiseert, Bounce Valley Delft is de perfecte bestemming. Kom langs bij het grootste luchtkussenpark van Nederland en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Voor een onvergetelijk dagje uit in Delft is Bounce Valley de ultieme keuze. Ontdek waarom onze binnenspeeltuin een favoriete bestemming is voor gezinnen en vriendengroepen. Reserveer vandaag nog en bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur bij Bounce Valley Delft!