fbpx

Gekke vrienden uitjes

Op zoek naar een gek en avontuurlijk vriendenuitje dat jullie nog lang zullen herinneren? Zoek niet verder! Bounce Valley is dé ultieme bestemming voor jullie vriendenuitje of gewoon een te gekke avond met je beste vrienden. Met locaties verspreid over heel Nederland biedt Bounce Valley een unieke en opwindende ervaring die jullie gegarandeerd zullen laten lachen en plezier hebben. Lees verder om te ontdekken waarom Bounce Valley dé plek is voor jullie volgende gekke vrienden uitjes!

Wat is bouncen?

Bouncen bij Bounce Valley is trampoline springen zonder trampolines! Onze gigantische luchtkussens bieden een unieke en veilige omgeving waar jullie vrij kunnen springen, stuiteren en zelfs salto’s kunnen maken. Het is een gekke en opwindende ervaring die perfect is voor vriendengroepen die op zoek zijn naar avontuur.

Locaties door heel Nederland

Bounce Valley heeft haar coole plekken verspreid over heel Nederland, waaronder Rotterdam, Breda, Enschede, Leeuwarden, Eindhoven, Zoetermeer en Middelburg. Wat je locatie ook is, er is altijd een Bounce Valley in de buurt waar jullie de gekste avonturen kunnen beleven. Kijk hier voor een overzicht van alle locaties.

Gekke vrienden uitjes voor iedereen

Of jullie nu een speciale gelegenheid vieren, een teamuitje organiseren of gewoon een avond uit zijn met vrienden, Bounce Valley is de perfecte bestemming. Onze locaties bieden activiteiten voor alle leeftijden en interesses, van vrij springen tot uitdagende obstakelbanen. Er is voor elk wat wils!

Gekke vrienden uitjes vier je bij Bounce Valley

Plan jouw gekke vrienden uitjes

Het plannen van jullie gekke vriendenuitje bij Bounce Valley is eenvoudig! Bezoek onze website, selecteer jullie favoriete locatie en activiteiten, en reserveer jullie tickets. Of jullie nu met een kleine groep vrienden komen of een grote vriendengroep meenemen, wij zorgen ervoor dat jullie uitje bij Bounce Valley een onvergetelijk avontuur wordt.

Waar wacht je nog op? Maak je klaar voor het gekke plezier van Bounce Valley en reserveer vandaag nog jullie tickets! Kom samen en ontdek waarom Bounce Valley dé bestemming is voor jullie volgende gekke vrienden uitje! Laat het avontuur beginnen!