fbpx

Kinderfeestje Breda

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om een kinderfeestje in Breda te organiseren? Eén waar jij je lekker uit kunt leven, onbeperkt friet, nacho’s of pizza mag eten en limonade drinken? Dan ga je naar Bounce Valley! Bij ons vier je het leukste kinderfeestje van Breda!

Arrangementen kinderfeestje in Breda

Wil jij je kinderfeestje in Breda vieren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt kiezen uit vijf arrangementen. Bij alle arrangementen krijg je begeleiding van een echte Party Master die er voor zorgt dat je een feestje hebt om nooit vergeten! Bij ieder arrangement krijg je een paar leuke Bounce Valley sokken, een Slush puppie in een bewaarbeker en mag je onbeperkt limonade drinken.

Het grote verschil per arrangement zit hem in het eten. Je kunt kiezen tussen nacho’s, curly fries of pizza. Het feestje wordt gevierd aan een Bounce Party tafel en de jarige krijgt een leuk cadeautje mee naar huis. Kies je voor één van de Disco Party arrangementen, dan spring je niet anderhalf uur, maar vanaf 17.30 tot 21.00 uur. Deze arrangementen zijn er alleen op vrijdag.

Losse ticket om te jumpen

Wil je geen arrangement, dan kun je ook altijd kiezen voor een losse ticket. Hierbij is geen eten en drinken inbegrepen en ook geen Party Master. Wel krijgt iedereen een paar leuke Bounce Valley sokken. Eten en drinken kun je kopen in ons restaurant, dat een goed uitzicht heeft op de springkussens, zodat jij weer op kunt laden voor de volgende ronde!

kinderfeestje Breda

Over Bounce Valley

Bouce Valley is een indoor springkussenpark waar jong en oud zich uit kan leven. We hebben springkussen met verschillende thema’s, zoals een wipe out, ninja run, obstacle run, glijbaan, klimwand and unclimable ladder. Je kunt bij ons terecht voor arrangementen en losse tickets. Het is het ideale uitje voor groepen, zoals voor teambuilding of een familiefeestje, maar ook heel geschikt als je even een paar uur helemaal los wilt gaan op de springkussens.

Uniek kinderfeestje Breda

Een uniek en gezellig kinderfeestje in Breda vier je bij Bounce Valley!