fbpx
Springende Jongen BounceValley
Korting voor gasten van Libema

Vakantiepark Beekse Bergen & Vakantiepark Dierenbos

Korting bij Bounce Valley Den Bosch

Let op: reserveren voor Bounce Valley is ten alle tijden verplicht. Bij het niet reserveren kan de toegang geweigerd worden.

Je ontvangt als gast van de vakantieparken Dierenbos en Beekse Bergen het tweede uur gratis bij luchtkussenpark Den Bosch; het ideale uitje waar iedereen in het gezin actief aan kan deelnemen.

  1. Klik hier om te reserveren.
  2. Kies op de optie van een 2-uursticket (Package Deal).
  3. Kies de gewenste tijd.
  4. Kies het gewenste aantal tickets.
  5. Vul de juiste gegevens in.
  6. Kies voor “Betalen in het park’
  7. Aan de kassa corrigeren we het bedrag en reken je maar één uur af.
Let op: je ontvangt geen Pringles en Bounce Booster als je gebruikmaakt van deze aanbieding.

Actie niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen, acties of arrangementen. Per verblijfspas krijgt één persoon, uitsluitend de pashouder, het tweede uur gratis. De korting is niet overdraagbaar en is niet in te ruilen voor contanten, waardebonnen of cadeaubonnen. De pashouder moet de fysieke pas aan de kassa van Bounce Valley tonen en moet zich kunnen identificeren. Niet geldig op het Mini Jump-tarief. Alleen geldig in vestiging Den Bosch.

Bounce Valley Enschede is geschikt voor alle leeftijden! Op dit gigantische aaneengesloten luchtkussen staan elementen die ook uitdagend en te gek zijn voor oudere kinderen, tieners en zelfs volwassenen! Immers is niemand ooit te oud om de dag eruit te laten springen en puur plezier te ervaren!