fbpx

Actief kinderfeestje Rotterdam

Ben je op zoek naar een manier om een kinderfeestje te vieren dat lekker anders is dan anders? Waar jij je heerlijk kan uitleven, je energie kwijt kan en actief bezig bent? Bij Bounce Valley wordt een kinderfeestje een FEEST, geschreven in hoofdletters! Wij organiseren een onvergetelijk actief kinderfeestje in Rotterdam voor kinderen tot vijftien jaar.

Samen met vrienden en vriendinnen er letterlijk en figuurlijk even helemaal uit springen in één van de luchtkussenparken, onbeperkt pizza, curly fries of nacho’s eten en naar huis gaan met leuke cadeautjes, dat is in een notendop een kinderfeestje bij Bounce Valley. Daarvoor hebben we verschillende arrangementen.

Arrangementen kinderfeestjes

  • Bounce Valley Party Unlimited. Anderhalf uur springen in ons luchtkussenpark, onbeperkte limonade en pizza, een Slush Puppie in een bewaarbeker en een feestje aan een Speciale Bounce Party tafel. Iedereen krijgt de leuke Bounce Valley sokken en de jarige gaat naar huis met een uniek cadeautje.
  • Bounce Party XL. Anderhalf uur springen in het luchtkussenpark, onbeperkt curly fries of nacho’s eten en limonade drinken. Je krijgt een Slush Puppie in een bewaarbeker, unieke Bounce Valley sokken en de jarige krijgt een speciaal cadeautje mee naar huis. Het feestje vier je aan een speciale Bounce Party tafel.
  • Disco Party Golden. Onbeperkt springen op vrijdag tussen 17.30 en 21.00 uur, onbeperkt pizza of curly fries en limonade en unieke Bounce Vally sokken. Iedereen krijgt een Slush Puppie in een bewaarbeker en de jarige krijgt een cadeautje. Het feestje wordt gehouden aan een speciale Bounce Party tafel.
  • Disco Party Unlimited. Anderhalf uur in ons luchtkussenpark springen op vrijdag tussen 17.30 en 21.00 uur. Daarnaast mag je onbeperkt pizza eten en limonade drinken, krijg je een Slush Puppie in een bewaarbeker en leuke Bounce Vally sokken. Het feestje wordt gehouden aan een speciale Bounce Party tafel en de jarige krijgt een speciaal cadeautje.
  • Disco Party XL. Anderhalf uur springen op vrijdag tussen 17.30 en 21.00 uur in ons luchtkussenpark, Bounce Valley sokken en een uniek cadeautje voor de jarige. Onbeperkt macho’s of curly fries eten en limonade drinken, je krijgt een Slush Puppie in een bewaarbeker en het feestje wordt gehouden aan een speciale Bounce Part tafel.

Actief kinderfeestje Rotterdam

Indoorspeeltuin

Actief kinderfeestje in Rotterdam boeken?

Bij alle arrangementen is een begeleider verplicht inbegrepen. We willen graag dat iedereen, zowel kinderen als volwassenen, een veilige, onvergetelijke en unieke ervaring hebben. Ook een actief kinderfeestje in Rotterdam boeken voor kinderen tot vijftien jaar? Kom naar Bounce Valley en leef je uit!