fbpx

Actief uitje Rotterdam

Op zoek naar een actief uitje in Rotterdam? Zoek niet verder! Bounce Valley biedt een avontuurlijke en energieke binnenactiviteit voor jong en oud. Het is dé bestemming voor wie grenzeloos plezier wil beleven in ons gigantische springkussenpark.

Extreme fun voor iedereen

Bounce Valley is de stoere binnenactiviteit van Nederland en biedt een scala aan opwindende attracties. Van een uitdagende obstacle run tot adrenaline-verhogende glijbanen en het spannende wipe-out parcours. Bij ons vind je alles voor extreme fun!

Actief uitje Rotterdam:
Jump zonder grenzen

In Bounce Valley Rotterdam kun je letterlijk zonder grenzen jumpen. Of je nu jong of oud bent, bij ons ervaar je een geweldig speelavontuur. Ons springkussenpark is ontworpen voor plezier en entertainment voor alle leeftijden.

Of je nu een vriendengroep bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, een bedrijf dat teambuilding wil versterken, of een vereniging die een opwindend evenement plant, Bounce Valley verwelkomt alle soorten groepen. Onze luchtkussenparken zijn ontworpen om een inclusieve en plezierige ervaring te bieden voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Dag vol opwinding en avontuur

Bounce Valley is de ultieme bestemming voor wie op zoek is naar een dag vol opwinding en avontuur. Kom en ontdek waarom we zeggen: “Bounce Valley, springt eruit!” We kijken ernaar uit om je snel bij ons te zien in Rotterdam voor een actief uitje dat je niet snel zult vergeten.

Actief uitje Rotterdam

Actief groepsuitje

Reserveer nu een actief uitje in Rotterdam

Sta je ook te springen om de tijd van je leven te hebben? Aarzel dan niet en reserveer nu je tickets voor Bounce Valley! Onze attracties wachten op avonturiers zoals jij om ze te komen ontdekken.