fbpx

Binnenspeeltuin Rotterdam

Stap binnen in de nieuwe stoere binnenspeeltuin in Rotterdam: Bounce Valley! Ben je op zoek naar een ongekend speelavontuur voor jong en oud? Zoek niet verder! Bounce Valley is dé plek waar grenzeloos jumpen centraal staat in ons gigantisch grote springkussenpark. Lees verder om te ontdekken waarom Bounce Valley Rotterdam de ultieme bestemming is voor extreme fun, kinderfeestjes, teamuitjes en avondjes uit met vrienden.

Grenzeloos jumpen in het mega springkussenpark

Bij Bounce Valley Rotterdam draait alles om grenzeloos plezier en avontuur. Ons gigantisch grote springkussenpark is ontworpen om een speelervaring te bieden die alle verwachtingen overtreft. Of je nu jong of oud bent, hier kun je je innerlijke avonturier loslaten terwijl je vrijelijk springt, glijdt en rent op de uitgestrekte luchtkussenvelden.

Extreme fun in binnenspeeltuin Rotterdam

Bounce Valley is de ultieme plek voor extreme fun! Van een uitdagende wipe-out baan tot razendsnelle glijbanen en een spannende obstacle run, bij ons vind je alles wat nodig is voor een dag vol opwinding en actie. Het is niet alleen een binnenspeeltuin; het is een avontuurlijk speelparadijs voor iedereen die houdt van een dosis adrenaline.

Perfecte locatie voor kinderfeestjes, teamuitjes en avondjes uit

Bounce Valley Rotterdam is meer dan alleen een binnenspeeltuin; het is de perfecte locatie voor diverse gelegenheden. Organiseer het coolste kinderfeestje met een disco party en bounce party, bevorder teambuilding met een teamuitje vol actie, of beleef gewoon een avondje uit met vrienden gevuld met lachen en springen. Bij Bounce Valley is er voor elk wat wils.

Binnenspeeltuin Rotterdam

Binnenspeeltuin Rotterdam
Waar plezier en avontuur samenkomen!

Bounce Valley Rotterdam is dé bestemming waar plezier en avontuur samenkomen. Kom en ontdek waarom we zeggen: “Bounce Valley, waar elk sprongetje een nieuw avontuur is!” We kijken ernaar uit om jou en je gezin, vrienden of team binnenkort te verwelkomen voor een dag vol grenzeloos plezier bij Bounce Valley Rotterdam!

Wil je de sensatie van Bounce Valley Rotterdam zelf ervaren? Reserveer nu je tickets en bereid je voor op een dag vol plezier, lachen en onvergetelijke momenten. Ons vriendelijke en ervaren team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw bezoek aan Bounce Valley een avontuur wordt dat je nog lang zult koesteren.