fbpx
Springende Jongen BounceValley
Via jouw club korting bij Bounce Valley.

Scoor korting via jouw vereniging!

 

Deze actie is alleen geldig voor leden van:

  • S.V. Houten
  • v.v. ’t Goy
  • HSV Houten Dragons
  • HC Houten
  • FC Delta Sports ’95
Hoe maak je gebruik van de actie tweede uur gratis?

Je krijgt het tweede uur gratis als je in clubkleding komt jumpen bij Bounce Valley Houten. Je moet deze kleren bij aankomst aan de kassa al aanhebben om recht te hebben op de korting (er zijn geen uitzonderingen mogelijk). Ook moet je lid zijn van de vereniging en dit bij steekproefcontrole kunnen aantonen.

  1. Klik hier om een dag etc. te selecteren.
  2. Kies op de optie van een 2-uursticket (Package Deal). Let op: je krijgt geen Pringles en Bounce Booster bij deze actie.
  3. Vul de correcte gegevens in.
  4. Kies voor betaling op locatie

De korting verrekenen we aan de kassa.

De actie is uitsluitend geldig in Bounce Valley Houten en als je in clubkleding komt van deelnemende verenigingen. Je moet ook lid zijn van de desbetreffende vereniging. Bounce Valley kan naar bewijs van lidmaatschap vragen. Clubkleding moet bestaat uit minimaal één kledingstuk van bijvoorbeeld trainings- of wedstrijdkleding of algemene clubkleding. De actie is niet geldig i.v.m. andere acties of aanbiedingen. Het tweede uur gratis is niet geldig bij verjaardagsarrangementen. Je krijgt geen Pringles en Bounce Booster bij je 2-uurs ticket Package Deal. Er zit geen limiet op het aantal bezoeken in de actieperiode.  De actie eindigt op 31 augustus 2024.

Bounce Valley is ook te gek voor teamuitjes! Je kunt dus ook met deze actie gezellig met jouw team langskomen! Tot snel!