fbpx

Franchise

Altijd al willen ondernemen? Bounce Valley is op zoek naar creatieve en gemotiveerde franchisenemers! Hier vind je meer informatie over franchisen met Bounce Valley.
Bounce Valley is ambitieus. Wij willen met een nieuw concept de Nederlandse leisuremarkt te veroveren. Ons concept onderscheidt zich door innovatieve, surrealistische luchtkussenparken bestemd voor een brede doelgroep. Omdat je samen sneller groeit, willen wij graag verder  groeien met eigen locaties maar ook via franchising met ondernemers die lokaal goed ingeburgerd zijn en teamspirit hebben.
Een succesvolle franchiseorganisatie onderscheidt zich doordat er een sterke basis is waarop kan worden vertrouwd en je kunt varen op expertise en ondersteuning vanuit de organisatie. Om deze belofte waar te maken werken wij intensief samen met de FranchiseAdviseur, die ondersteunt bij de formuleontwikkeling en bijdraagt aan een succesvolle franchiseformule.
Bounce Valley is een jonge franchiseorganisatie, die door passie voor avontuurlijk, innovatief en buitenzinnig speelplezier wordt gedreven. Deze passie zoeken wij terug in onze franchisenemers. Ook ben jij een zelfstandig ondernemer en draag jij verantwoordelijkheid voor de resultaten van jouw vestiging. Oog voor kwaliteit van producten, goede service & veiligheid, ordelijke administratie, en effectieve communicatie maakt jou een Bounce Valley franchisenemer. Betrokkenheid en onze gasten verrassen is ons gezamenlijke doel!
Waar wil Bounce Valley zich vestigen?
Bounce Valley heeft zich ten doel gesteld om landelijk te groeien en in iedere provincie minimaal één vestiging te openen. Een nieuwe vestiging opent idealiter in één van de top 30 steden in Nederland met +/- 100.000 inwoners.  
Wij zoeken locaties met een oppervlakte van ongeveer 1.500m² met ruime parkeergelegenheid en een minimale vrije hoogte van 6,5 meter. De mogelijkheid voor het bouwen van een tussenverdieping is een pré. De franchisenemer wordt geacht een groot deel van de aanvangsinvestering in de onderneming uit eigen middelen te kunnen betalen. Uiteraard zal Bounce Valley waar mogelijk ook (financieel) bijstaan. We werken landelijk samen met makelaars die ons helpen bij het zoeken naar  geschikte panden en locaties. Uiteraard maken wij graag gebruik van de lokale kennis van de franchisenemer, die idealiter ook al een geschikt pand op het oog heeft.
Uiteraard stopt onze ondersteuning niet op het moment dat de vestiging haar deuren opent. Vanaf dat punt begint de echte samenwerking  op gebied van inkoop, productontwikkeling, marketing, trainingen en bedrijfsbegeleiding.
Wil jij onderdeel zijn van onze groei? Vraag ons dan om meer informatie via onderstaande button. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor meer informatie!