fbpx

Groepsuitje Rotterdam

Ben je op zoek naar een uniek groepsuitje in Rotterdam? Dan kom je naar Bounce Valley! Even lekker al je energie wegspringen met vrienden, familie of collega’s op de luchtkussens van ons springkussenpark. Of neem het tegen elkaar op in te gekke games!

Bij ons kun je kiezen uit verschillende opties voor groepsuitjes.

Losse ticket of arrangement voor je groepsuitje

Bij ons kun je een losse ticket kopen als je alleen of met een kleinere groep bent, maar je kunt ook kiezen voor een arrangement. Wat je ook kiest, een paar leuke Bounce Valley sokken ontvang je altijd. Arrangementen hebben we voor zowel kinderen als volwassenen. Kies je voor een arrangement, dan is eten en drinken (zoals pizza, friet en limonade) inbegrepen. Per arrangement zie je wat is inbegrepen.

Daarnaast hebben we leuke arrangementen voor kinderfeestjes, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is en je zelf bijvoorbeeld niet voor eten en drinken hoeft te zorgen.

Restaurant van Bounce Valley

Heb je trek in wat lekkers? In ons restaurant kun je lekker eten en drinken. Handig als je een losse ticket hebt en eten en drinken niet is inbegrepen, maar ook als je hebt gekozen voor een arrangement maar graag iets anders wilt dan wordt aangeboden. Het restaurant heeft uitzicht op de springkussens, zodat je alvast op kunt laden voor de volgende ronde jumpen.

Groepsuitje Rotterdam

Groepuitje in Rotterdam bij Bounce Valley

Bounce Valley is een stoere binnenactiviteit waar je zonder grenzen kunt springen in ons grote luchtkussenpark. Het park is geschikt voor jong en oud en heeft verschillende uitdagende springkussens. Van een wipe out tot een glijbaan en een obstacle run. Voor volwassenen hebben we verschillende momenten waarop alleen mensen van zestien jaar en ouder het park in mogen. Het ideale moment voor een groepsuitje in Rotterdam dus!

Op zoek naar een uniek en gezellig groepsuitje in Rotterdam? Kom naar Bounce Valley!