fbpx

Indoor speeltuin Leeuwarden

Bounce Valley Leeuwarden staat bekend als dé ultieme bestemming voor avontuur en plezier in Noord-Nederland. Of je nu een verjaardagsfeestje wilt vieren of gewoon een leuke dag wilt beleven met je vrienden, bij Bounce Valley vind je alles wat je zoekt en meer. Ontdek waarom Bounce Valley de perfecte indoor speeltuin in Leeuwarden is voor jou, je gezin of vriendengroep!

Unieke beleving

Bounce Valley Leeuwarden biedt een unieke en opwindende ervaring voor jong en oud. Onze indoor speeltuin is ontworpen om de fantasieën van kinderen te prikkelen en hen een veilige, maar avontuurlijke omgeving te bieden om te spelen en te verkennen. Met een scala aan attracties en activiteiten is er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken bij Bounce Valley Leeuwarden.

Vier je verjaardag in dé indoor speeltuin van Leeuwarden

Ben je jarig? Vier dan je verjaardag in stijl bij Bounce Valley Leeuwarden! Onze te gekke Birthday Party arrangementen zorgen ervoor dat jouw speciale dag onvergetelijk wordt. Van uitdagende obstakelbanen tot spannende glijbanen, je vrienden zullen nog lang napraten over jouw verjaardagsfeestje.

Trampoline springen zonder trampolines!

Bouncen bij Bounce Valley is een unieke ervaring waarbij kinderen kunnen genieten van trampoline springen zonder daadwerkelijke trampolines! Onze gigantische luchtkussens bieden een veilige en opwindende omgeving waarin kinderen vrij kunnen springen, stuiteren en zich helemaal kunnen uitleven.

indoor speeltuin Leeuwarden

Plan je bezoek bij de indoor speeltuin in Leeuwarden

Heb je wat te vieren? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk dagje uit met de kinderen? Breng dan een bezoek aan Bounce Valley Leeuwarden en ontdek waarom wij dé indoor speeltuin sensatie van Noord-Nederland zijn. Reserveer vandaag nog je tickets en maak je klaar voor een dag vol avontuur en plezier !