fbpx

Jump park

Wil jij je even helemaal uitleven op een grote verscheidenheid aan springkussens, alleen of met een groep? Kom dan naar jump park Bounce Valley!

Over Bounce Valley

Bounce Valley is een indoor jump park. Bij ons kun je zonder grenzen al je energie wegspringen en je heerlijk uitleven. Jong en oud is bij ons van harte welkom. Ons springkussenpark kent verschillende thema’s, van een wipe out tot een glijbaan en van een obstacle run tot ninja run en klimwand. We hebben arrangementen voor alle leeftijden en op bepaalde dagen en tijden is het park alleen geopend voor personen van zestien jaar en ouder. We houden verjaardagsfeestjes onder begeleiding van een heuse Party Master, hebben Pyjama Parties en ook voor een teamuitje ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk hebben we ook losse tickets als je even lekker los wilt gaan op onze springkussens.

Jump park voor volwassenen

Ben je zestien jaar of ouder? Dan hebben wij speciale momenten waarop je naar binnen mag en waarop er geen jongere personen aanwezig zijn. Zoals op zaterdag vanaf 18.30 uur, tijdens onze Saturday Night Deals. De ideale manier om je even heerlijk uit te leven of met een groep te komen, bijvoorbeeld als teamuitje of familiefeestje.

Voor kinderen

Wil je graag een uniek verjaardagsfeestje? Het jump park Bounce Valley heeft verschillende arrangementen waarbij iedereen in de watten wordt gelegd en er voor de jarige een uniek cadeautje klaar staat! Ook voor schoolreisjes is Bounce Valley ideaal. In een arrangement is alles voor jullie geregeld, van onbeperkt friet, nacho’s of pizza eten tot limonade drinken. Voor iedereen staat er een Slush puppie in een bewaarbeker klaar en ligt er een paar unieke Bounce Valley sokken. En natuurlijk heeft onze Party Master een paar leuke dingen voor jullie in petto!

jump park

Jump park bij jou in de buurt

Bounce Valley heeft vestigingen door heel Nederland, dus zit er ook bij jou één in de buurt! Je vindt ons jump park in Breda, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Rotterdam en Zoetermeer.