fbpx

Kinderfeestje Enschede

Op zoek naar een uniek, bijzonder en leuk kinderfeestje in Enschede? Kom dan naar Bounce Valley! Op de springkussens van ons luchtkussenpark kunnen jij en je vrienden lekker al je energie kwijt. Bovendien maken we jouw verjaardag tot een echt feestje met lekker eten, een speciale Bounce Party tafel en een cadeautje!

Met ons verjaardagsfeestje arrangement ga je onder begeleiding van een Party Master lekker uit je dak. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen voor je kinderfeestje in Enschede.

Arrangementen kinderfeestjes

  • De Bounce Party Unlimited. Hierbij mag je anderhalf uur lekker springen en krijg je onbeperkt pizza die je tot een half uur na het jumpen mag opeten. Ook krijgt iedereen een paar unieke Bounce Valley sokken, mag je onbeperkt limonade drinken en krijg je een Slush puppie in een bewaarbeker. Voor de jarige is er een leuk cadeautje.
  • Bounce Party XL. Met dit arrangement krijg je onbeperkt nacho’s of curly fries en limonade. Ook krijgt iedereen een Slush puppie in een leuke bewaarbeker. Het feestje wordt gehouden aan de speciale Bounce Party tafel, en iedereen krijgt een paar Bounce Valley sokken. Voor de jarige is er een leuk cadeautje om mee naar huis te nemen.
  • Disco Party Golden. Hier kun je onbeperkt springen op vrijdag van 17.30 tot 21.00 uur. Iedereen krijgt een paar Bounce Valley sokken, een Slush puppie in een bewaarbeker en je mag onbeperkt pizza of curly fries eten. Er staat onbeperkt limonade voor iedereen. Het feestje wordt gehouden aan een speciale Bounce Party tafel en de jarige krijgt een cadeautje mee naar huis.
  • Disco Party Unlimited. Dit is hetzelfde arrangement als het Golden arrangement, met het verschil dat je alleen onbeperkt pizza mag eten.
  • Disco Party XL. Dit is hetzelfde arrangement als het Golden arrangement, met het verschil dat je geen pizza eet, maar nacho’s of curly fries.

Bij alle arrangementen voor een kinderfeestje in Enschede is een begeleider verplicht inbegrepen.

Kinderfeestje Enschede

Indoorspeeltuin

Leuk en uniek kinderfeestje Enschede

Op zoek naar een leuk en uniek kinderfeestje in Enschede? Kom naar Bounce Valley voor een geheel verzorgde paar uur springen in ons luchtkussenpark!