fbpx

Kinderfeestje Leeuwarden

Ben je uitgekeken op verjaardagsfeestjes in een overdekte speeltuin of op een bowlingbaan? Vier dan je kinderfeestje in Leeuwarden bij Bounce Valley! Hier beleef je een paar te gekke uren in ons luchtkussenpark. Spring al je energie er uit, eet onbeperkt curly fries, nacho’s of pizza en drink limonade!

Ga uit je dak tijdens je kinderfeestje in Leeuwarden!

Onder begeleiding van onze Party Masters ga je lekker uit je dak tijdens het kinderfeestje in Leeuwarden. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen die verschillen in bijvoorbeeld het eten (curly fries, nacho’s of pizza). Je krijgt altijd een uniek paar Bounce Valley sokken, onbeperkt limonade, een Slush Puppie in een bewaarbeker en een geweldig feestje aan een speciale Bounce Party tafel. Ben je de jarige? Dan krijg je ook nog een leuk cadeautje van ons!

Lekker eten

Van springen krijg je honger! Kies je niet voor een arrangement of houd je gewoon niet echt van het eten en drinken dat bij het arrangement is inbegrepen, dan kun je terecht bij het horeca gedeelte. Hier hebben we verschillende warme en koude dranken, fingerfood, chips en ijs. Het horeca gedeelte heeft een goede uitkijk op de luchtkussens, zodat je alvast nieuwe energie op kunt doen voor de volgende ronde!

Kinderfeestje Leeuwarden

Actief kinderfeestje Rotterdam

Over Bounce Valley

Bij Bounce Valley kun je zonder grenzen springen en je heerlijk uitleven. We hebben een wipe out, glijbanen, een obstacle run, klimwand en ninja run, en nog veel meer! Wij zijn er voor jong en oud, van kinderfeestjes tot Pyjama Parties en teamuitjes. Voor personen van zestien jaar en ouder hebben we iedere zaterdag vanaf 18.30 tot 21.00 uur de Saturday Night Deals waarbij jij je met een arrangement of met losse tickets lekker uit kunt leven in het luchtkussenpark.
Bounce Valley heeft niet alleen een vestiging in Leeuwarden, we hebben locaties door heel Nederland. Je vindt ons ook in Breda, Eindhoven, Enschede, Middelburg, Rotterdam en Zoetermeer.

Reserveer nu je kinderfeestje in Leeuwarden