fbpx

Teamuitje Eindhoven

Zoek je naar een unieke manier om aan teambuilding te doen met je collega’s? Boek dan een teamuitje in Eindhoven bij Bounce Valley! Even lekker je energie wegspringen op de springkussens in ons luchtkussenpark of het tegen elkaar opnemen in te gekke games.

Arrangementen teamuitje

Voor volwassenen heeft Bounce Valley speciale arrangementen voor personen van zestien jaar of ouder. Er zijn op dat moment geen jongere kinderen aanwezig in verband met de veiligheid. Een Bounce Valley begeleider houdt een oogje in het zeil en kent leuke games waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt. Geen leukere manier om je collega’s beter te leren kennen! Je kunt kiezen uit twee arrangementen in deze Saturday Night Deals, die alleen gelden op de zaterdag avond.

  • Bounce Saturday Night Unlimited. Op zaterdag onbeperkt springen van 18.30 tot 21.00 uur, onbeperkte limonade of twee drankconsumpties en onbeperkt pizza eten. Ook krijgt iedereen een paar unieke Bounce Valley sokken.
  • Bounce Saturday Night XL. Onbeperkt springen op zaterdag tussen 18.30 en 21.00 uur. Daarnaast kun je onbeperkt limonade drinken of krijg je twee drankconsumpties en mag je onbeperkt curly fries of nacho’s eten. Een paar unieke Bounce Valley sokken zijn inbegrepen.

Teamuitje Eindhoven

Over Bounce Valley

Bounce Valley is een indoor springkussenpark-feest. Hier kun je zonder grenzen springen en je uitleven. Van een wipe out en glijbanen to een obstacle run en van een unclimbable ladder tot een klimwand en ninja run. Bounce Valley is voor jong en oud en we hebben arrangementen voor alle leeftijden, van kinderfeestjes tot pyjama parties en teamuitjes. Natuurlijk kun je ook een losse ticket kopen om even lekker los te gaan op onze springkussens.

Een teamuitje in Eindhoven organiseren?

Het leukste teamuitje Eindhoven? Dat beleef je bij Bounce Valley! Boek een arrangement bij Bounce Valley en ga met je collega’s even helemaal los op de luchtkussens!