fbpx

Teamuitje Middelburg

Ben je op zoek naar een leuke manier om een teamuitje te houden, en heb je het midgetgolfen en de escaperoom wel een beetje gehad? Kom je dan met je collega’s uitleven in het luchtkussenpark van Bounce Valley! Bij ons beleef je een uniek, gezellig en leuk teamuitje in Middelburg!

Bij Bounce Valley doe je op een unieke en energieke manier aan teambuilding. Je springt je energie heerlijk weg op de springkussens of neemt het tegen elkaar op in te gekke games.

Arrangementen teamuitje in Middelburg

Voor een teamuitje in Middelburg hebben we verschillende arrangementen: de Saturday Night Deals. Deze zijn geschikt voor personen vanaf zestien jaar. In verband met de veiligheid zijn er op dat moment geen kinderen aanwezig. Een Bounce Valley begeleider houdt een oogje in het zeil en heeft leuke spellen waarin jullie het tegen elkaar op kunnen nemen. De perfecte manier om je collega’s beter te leren kennen!

Wij hebben twee arrangementen in de Saturday Night Deals.

  • Bounce Saturday Night Unlimited. Bij dit arrangement mag je op de zaterdag avond onbeperkt springen van 18.30 tot 21.00 uur. Je kunt onbeperkt pizza eten en limonade drinken (of kiest voor twee drankconsumpties). Ook ontvangt iedereen een paar unieke Bounce Valley sokken.
  • Bounce Saturday Night XL. Ook hier kun je op de zaterdag tussen 18.30 en 21.00 uur onbeperkt springen. Iedereen krijgt onbeperkt limonade of per persoon twee drankconsumpties en mag onbeperkt curly fries of nacho’s eten. En ook bij dit arrangement is een paar unieke Bounce Valley sokken inbegrepen.

Teamuitje Middelburg

Losse tickets

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een losse ticket te kopen, bijvoorbeeld als jullie met een kleinere groep zijn of liever niet kiezen voor onbeperkt pizza of nacho’s eten, maar iets willen kiezen van de menukaart in het restaurant.

Boek direct jullie teamuitje in Middelburg

Zin in een ‘anders dan anders’ teamuitje in Middelburg? Boek dan een arrangement bij Bounce Valley en leer je collega’s beter kennen op een unieke en gezellige manier!