fbpx

Trampoline park

Ben je uitgekeken op feestjes in een speeltuin of op een bowlingbaan en zoek je naar een unieke manier om bijvoorbeeld een kinderfeestje of een teamuitje te vieren? Kom dan naar trampoline park Bounce Valley!

Voor kinderen

Bij het trampoline park Bounce Valley kun je een los kaartje kopen voor een gezellige paar uurtjes, of kiezen voor een arrangement. Voor een kinderfeestje bijvoorbeeld hebben we leuke arrangementen voor kinderen tot vijftien jaar. Anderhalf uur springen in het luchtkussenpark, onbeperkt curly fries, nacho’s of pizza eten en je krijgt een Slush Puppie in een bewaarbeker. Onze Party Makers zorgen voor een unieke én veilige ervaring voor iedereen. Iedere bezoeker krijgt unieke Bounce Valley sokken en de jarige krijgt een leuk cadeautje mee naar huis.

Voor volwassenen

Ben je zestien jaar of ouder en wil je even lekker al je energie kwijt? Of zoek je een unieke manier voor teambuilding en wil je een leuk en gezellig teamuitje organiseren? Bounce Valley heeft speciale momenten waarop alleen personen van zestien jaar en ouder ons trampoline park in mogen. Zo hebben we bijvoorbeeld geweldige Pyjama Parties, een special editie van onze Saturday Night Deal. Kom in je onesie of je pyjama, dans en spring op de beat van een live DJ en zet jezelf op de kiek in de te gekke photobooth. We hebben speciale Pyjama Party Arrangementen met een hele avond toegang en onbeperkt curly fries, nacho’s of pizza eten.

Op zaterdagen vanaf 18.30 uur is er alleen toegang voor mensen van zestien jaar en ouder. Het ideale moment voor bijvoorbeeld teambuilding tijdens een teamuitje, of om lekker los te gaan met vrienden.

Actief kinderfeestje Rotterdam

Trampoline park

Trampoline park bij jouw in de buurt

Bounce Valley heeft vestigingen door heel Nederland. Je vindt ons trampoline park met luchtkussens in Breda, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Middelburg, Rotterdam en Zoetermeer.