fbpx

Wie zijn wij?

Bounce Valley is een initiatief van vier ondernemers met veel ervaring op velerlei gebied, maar met de focus op vrijetijdsconcepten. Gezamenlijk en individueel runnen zij verschillende binnenrecreatie concepten voor kinderen in Nederland en Duitsland. 
De initiatiefnemers begonnen 10 jaar geleden hun avontuur in de vrijetijdssector met de opening van een Monkey Town binnenspeeltuin vestiging in Bleiswijk en Gouda. In de jaren hierna openden de ondernemers achter Bounce Valley verschillende binnenspeeltuinen als franchisenemer van Monkey Town in steden als Sliedrecht, Delft en Enschede. Uiteindelijk bleef het niet bij binnenspeeltuinen in Nederland en openden zij de eerste Monkey Town vestiging in Bergheim-Keulen in Duitsland. Laatstgenoemde vestiging is geopend in juli 2020.
Passie voor leisure-concepten zit diepgeworteld en daarom worden de trends in de markt nauwlettend gevolgd. De opkomst van de trampolineparken enkele jaren geleden bleef niet onopgemerkt. Zodoende werd het eerste trampolinepark geopend in de zomer van 2019 in Apeldoorn onder de naam Streetjump, vergelijkbaar aan concepten als JumpXL en Jumpsquare. 
Vol goede moed en met veel passie zorgen wij ervoor dat mensen in heel Nederland samenkomen en in beweging komen door het aanbieden van fun-elementen in een verrassende, veilige en uitdagende omgeving! 
Wil jij onderdeel zijn van onze groei? Vraag ons dan om meer informatie via onderstaande button. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor meer informatie!