fbpx
Springende Jongen BounceValley

Scoor korting via jouw vereniging!


Deze actie is alleen geldig voor leden van VV Rigtersbleek, RKSV NEO, BVV Borne, Hockeyclub Twente, AVC Luctor et Emergo, AVC Heracles, De Danshal ’22, SV Grol, VV Grol, S.S.S. Irene en MHC Almelo.

Hoe maak je gebruik van de actie tweede uur gratis?

Je krijgt het tweede uur gratis als je in clubkleding komt jumpen bij Bounce Valley Enschede. Je moet deze kleren bij aankomst aan de kassa al aanhebben om recht te hebben op de korting.

  1. Klik hier om een dag en tijd te selecteren.
  2. Kies op de optie van een 2-uursticket (Package Deal).
  3. Vul de correcte gegevens in.
  4. Kies voor betaling op locatie

De korting verrekenen we aan de kassa.

De actie is uitsluitend geldig in Bounce Valley Enschede en als je in clubkleding komt van deelnemende verenigingen. Je moet ook lid zijn van de desbetreffende vereniging. Bounce Valley kan naar bewijs van lidmaatschap vragen. Clubkleding moet bestaat uit minimaal één kledingstuk van bijvoorbeeld trainings- of wedstrijdkleding of algemene clubkleding. De actie is niet geldig i.v.m. andere acties of aanbiedingen. Het tweede uur gratis is niet geldig bij verjaardagsarrangementen. Je krijgt geen Pringles en Bounce Booster bij je 2-uurs ticket Package Deal. Er zit geen limiet op het aantal bezoeken in de actieperiode.  De actie eindigt op 31 augustus 2024.

Bounce Valley Enschede is geschikt voor alle leeftijden! Op dit gigantische aaneengesloten luchtkussen staan elementen die ook uitdagend en te gek zijn voor oudere kinderen, tieners en zelfs volwassenen! Immers is niemand ooit te oud om de dag eruit te laten springen en puur plezier te ervaren!