fbpx

Veiligheid

COVID-19. Bounce Valley blijft steeds op de hoogte van de laatste mededelingen van het RIVM en de GGD over COVID-19. Ook hebben wij maatregelen getroffen die ervoor moeten zorgen dat je veilig en gezond bij ons kunt bouncen.
De overheid heeft besloten dat je vanaf zondag 28 november een Coronatoegangsbewijs moet kunnen laten zien om toegang te krijgen tot onze Airparken.  Zorg er dus voor dat je je Nederlandse QR-code in de CoronaCheck app óf een negatieve testuitslag  bij de hand hebt om ons park binnen te komen. Daarnaast is het dragen van een mondmasker verplicht va. 18 jaar wanneer zij zich begeven door de ruimte. Aan tafel en op het Airpark hoeft men geen mondmasker te dragen. Zo behouden we samen een veilige omgeving.
Voel je je verkouden of grieperig (bijv. hoesten, keelpijn, koorts)? Dan verzoeken wij je thuis te blijven en pas bij Bounce Valley langs te komen als alle klachten verdwenen zijn. Wij raden aan bij een bezoek aan Bounce Valley zoveel mogelijk te letten op extra hygiëne (handen regelmatig ontsmetten, niezen en hoesten in de elleboog, waar mogelijk afstand houden). Mondkapjes zijn niet verplicht.
Naast het VERPLICHT DRAGEN VAN DE SPECIALE BOUNCE-SOKKEN hanteert Bounce Valley ook de veiligheidsvoorschriften in onderstaande afbeelding. Wij verzoeken alle bezoekers zich in het airpark aan deze voorschriften te houden, zodat het bouncen voor iedereen leuk en veilig is en blijft!