fbpx

Veiligheid

Voor het jumpen bij Bounce Valley
Onze Bounce Valley-jumpers moeten vooraf op de hoogte zijn van onze huisregels en de mogelijke risico’s. Een beknopt overzicht van onze huisregels vind je in de afbeelding hieronder.
Het betreden van ons park geschiedt geheel op eigen risico. Bounce Valley is bij verlies en beschadigingen van persoonlijke eigendommen niet verantwoordelijk voor de geleden schade. 
Sokken
Alle bezoekers moeten ook een paar antibacteriële (Bounce Valley-)sokken dragen wanneer ze gebruik maken van de faciliteiten van het airpark. Deze antibacteriële sokken worden gebruikt om het risico van verwondingen te verminderen en helpen de opblaasbare arena hygiënisch te houden. Deze sokken zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
Keuring volgens de NEN-EN 14960
De veiligheid van onze Bounce Valley parken heeft de hoogste prioriteit. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere Bounce Valley zijn eigen certificaat conform de laatste NEN-EN 14960 norm krijgt. Omdat onze opblaasbare airparken allemaal maatwerk zijn en dus van elkaar verschillen, krijgt ieder park zijn eigen certificaat. Nadat het opblaasbaar park is geïnstalleerd, zorgen wij er ook voor dat deze conform de NEN-EN 14960 norm gekeurd wordt. Dit doen wij altijd met gecertificeerde keuring instanties zoals bijvoorbeeld de TÜV SÜD Benelux. Zo hoef jij je geen enkel zorgen te maken over de veiligheid op ons park. Heb je vragen over de veiligheid? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.
Wij raden alle jumpers aan om lange mouwen en broeken te dragen om kleine wrijvingsbrandwonden te voorkomen die kunnen ontstaan bij het gebruik van sommige opblaasbare activiteiten.
Naast het VERPLICHT DRAGEN VAN DE SPECIALE BOUNCE VALLEY-SOKKEN hanteert Bounce Valley ook de veiligheidsvoorschriften in onderstaande afbeelding. Wij verzoeken alle bezoekers zich in het airpark aan deze voorschriften te houden, zodat het jumpen voor iedereen leuk en veilig is en blijft!